pühapäev, 13. september 2015

Maitsev vokiroog

Tere taas!

Siin pole nüüd juba mõnda aega ükski hõrgutis end näole andnud, kuid nüüd parandame selle probleemi. Teie ees aurab seekord üks isuäratav vokiroog.

Vaja läheb:

- nuudleid (soovitatavalt vokiroaks mõeldud, mina kasutasin munanuudleid)
- šampinjone
- 1 sibul ja rohelised sibulavarred
- spinatit
- paprikat
- suvikõrvitsat
- praadimiseks õli
- sojakastet
- soovi korral seemneid
- vokipann (või mõni muu suur pann)
- pott

Vabandan koguste puudumise pärast, sest ise panin kõiki komponente tunde järgi. Umbmäärased kogused näete ära pildil.

Valmistamine:

- Pane nuudlid keema ja keeda vastavalt pakil märgitud ajale.
- Kuni nuudlid valmivad haki šampinjonid, paprika, suvikõrvits ja sibul. Spinat võib jääda lehtedena.
- Kui nuudlid on keenud, pane need nõrguma.
- Prae vokipannil suvikõrvits, paprika ja šampinjonid. Kui soovite hiljem kasutada sojakastet, siis         ärge lisage soola.
- Lisa sibul (mitte roheline) ning nuudlid.
- Sega rooga ja lase veidi praadida. Lisa spinat ja seemned ning vala peale veidi sojakastet (esialgu       mitte palju, kui Te ei oska selle soolasusega arvestada).
- Lõpuks raputa peale ka roheline sibul.







 

Laske hea maitsta! :)

Kokkas Hõrgutiste-Hanna-Piia

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar