Vaja läheb:
- 1,8kg haug (loomulikult võib kala väiksem olla)
- 9-10 suurt kartulit
- kalamaitseainet
- soola
- laimipipart
- kartulimaitseaine keedukartulitele
- õli
- fooliumi
Valmistamine: 45-50 minutit ahjus + 15 minutit ettevalmistamine (kala oli enne puhastatud)
- koori kartulid ja lõika pooleks
- puhasta kala vajadusel ja eemalda pea ning sabauim koos teiste uimedega
- määri kala üleni seest ja väljast soola, kalamaitseaine ja laimipipraganing keera fooliumisse
- aseta kartulid ja kala õlitatud plaadile ja puista peale kartulimaitseainet
- soojenda ahi 220 kraadini ja pane õhtusöök ahju 45-50 minutiks
Ära unusta, et haugis on luid - ole ettevaatlik!
Head isu!
Kokkas Lõhe-Liisa
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar