Vaja läheb:
- umbes 10 keskmist hapukurki
- 500g tomatipastat
- 500g juustu
- pitsapõhja pulber
- 500g hakkliha
- õli, vett
Valmistamine: 15-20 minutit ahjus + 20 minutit ettevalmistamine
- tee esimesena valmis tainas ja jäta seisma nii kauaks. Olenevalt pulbrist, on vee ja õli vahekord erinev. Jälgi neid nõudeid, mis on pakil. Soovi korral võid kindlasti ka ise taigna valmistada.
- vahepeal soojenda ahi 225 kraadini
- alusta pitsakatte valmistamisega: tükelda hapukurgid, riivi juust(300g lisa kattele, ülejäänud 200 on peale raputamiseks), prae ja maitsesta kergelt hakkliha. Sega kõik kokku.
- aseta tainas plaadile ja kasutades käsi või taignarulli kata plaat ühtlase taignakihiga
- lisa pitsakate ja laota laiali, raputa peale juust
- viska pitsa ahju 15-20 minutiks ja valmis ta ongi!
NB! Kate tuleb suhteliselt paks. Soovi korral vähenda toiduaineid.
Head isu!
Kokkas Lõhe-Liisa
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar