laupäev, 15. november 2014

Toorjuustukook valge šokolaadi ja mustikatega

Kreemine, vahune, marjane - just nii kirjeldaksin seda võrratut kooki, mida täna esimest korda katsetasin.

Vaja läheb:

Põhi:
- 180 g Digestive'i küpsiseid
- 80 g võid

Täidis:
- 600 g toorjuustu
- 1 tl vanillisuhkrut
- 300 g valget šokolaadi
- 400 g mustikaid
- 2 sl suhkrut

Valmistamine:
- Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga kaetud 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.
- Vahusta toasoe toorjuust suhkru ja vanillisuhkruga kreemjaks.
- Sulata valge šokolaad, jahuta paar minutit ning sega toorjuustuga. Vala toorjuustu-šokolaaditäidis küpsisepõhjale. Vala peale mustikad ning suru pisut täidisesse. Tõsta kook enne serveerimist vähemalt 4ks tunniks külmikusse tahenema.




Meeldivat kokkamist ning mõnusat maitseelamust!

Küpsetas Rosina-Reelia

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar